Facebook funkciók elérése

A "GA-Pix Fotó" Facebook-alkalmazás engedélyezésével extra funkciók válnak elérhetővé.

További feltételeket és leírást az információs oldalon talál.

Engedélyezi (folytatja) az alkalmazást?

Papírképvásárlási információk

Az indexkép alatti kék gombra, vagy a megnyitott kép alatt található  "Letöltés és Papírképrendelés" linkre kattintva megjelennek az Ön jogosutságához tartozó letöltési és papírképrendelési lehetőségek.

A papírképek rendelése öt féle méretben történhet, melyek leírása és aktuális ára az Árazási, tranzakció és folyószámla információk részben található. A méretek előtti mezőben beállítható a rendelni kívánt darabszám. Ennek változásakor a tétel ára és az összesen fizetendő mező automatikusan frissül. A "Papírkép rendelés:" előtti  [X]-gombbal a beírt darabszámok és összegek kinullázásra kerülnek. Az  [  ELKÜLDÉS  ]- gomb megnyomásával a rendelés rögzítésre kerül.

Fiókom/Tranzakciók menüpontban részletesen visszakövetheti rendeléseit. A rögzített papírképrendelések a feldolgozás megkezdéséig ( minimálisan a rendelés leadását követő 6 órán belül) törölhetőek. Ezt az "X-Törlés" felirat jelzi, erre kattintva a papírkép-rendelés visszavonható.

A leadott rendeléssel kapcsplatban - a regisztrációnál megadott telefonszámon - rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a képek átadás-átvételének részleteit. Ettől eltérően pl. a gyermeknevelési-intézményekben történt fotózások utáni kb. két hetes időszakban leadott rendeléseket az adott intézménybe visszük, azok ott kerülnek átadásra, amiről a nevelők is tájékoztatják Önöket.

A papírképek rendelésénél - a kép tipusától függően - lehetőség van a képszerkesztési funkciók igénybevételére. (Itt is megjegyezzük hogy a szerkesztett -  hátteres, logózott - képek digitális formában egyenlőre nem érhetőek el, letöltésre csak az alapkép kerülhet.)

Szerkesztési lehetőségek:

A kép eltolása: A kép felett, és jobb oldalán található csúszkával az alaptéma eltolható. Természetesen célszerű figyelni arra hogy az eredeti szélek "ne kerüljenek a levegőbe".

A kép méretezése: A kép alatti csúszka szolgál a kép kicsinyítésére és nagyítására (zoom-olás). Ezzel a funkcióval is ovatosan célszerű bánni a képszélek változása miatt. A méretváltoztatás után a pozíció pontosítható az eltolás-csúszkákkal.

A kép logózása: A kiválasztott témának megfelelő, és rendelkezésre álló logó elhelyezhető a kép négy sarkába. Ez a logóválasztó sarkában lévő jejölőgombra kattintva tehető meg. az ott is megtalálhato   [X]- gombbal a logó eltávolítható a képről.

Szolíd háttér készítése: A kezdetben narancssárga mezőben lévő két csúszka közt található négyzet és négy jelölőpötty használható erre. A négyzet be- és kipipálásával kapcsolhatja be és ki a kétszínű háttérszínező funkciót. A csúszkákra kattintva megjelenik a színválastó panel, ahol tetszőleges két árnyalatot választhat. A csúszkák balra húzása a szín átlátszóságát növeli, jobbra húzva az átlátszóságot csökkenti. A jelölőpöttyök változtatásával a színátmenet iránya változtatható. A (részben) átlátszó háttér a választható más hátterekkel is kombinálható.

Háttérkép választása: A hátterek feletti legördülő sávból választhat háttér témát. Ekkor a témához tartozó hátérképek frissülni fognak. A kis képre kattintva a háttér beállításra kerül.

Háttérkép tükrözése: A " A háttér tükrözése " megnyomásával a háttér függőlegesen megfordítható, igy esetleg több válik láthatóvá a mintázatból.

Háttérkép átlátszósága: Az "átlátszóság" csúszka a háttérkép átlátszóságát állítja a teljes háttér és a fehér háttér között.

Háttérkép elmosása: Az "elmosás" csúszka a háttérképet mossa el (blúrozza).

Készítette: GA-Pix - Minden ami Fotó! © 2017 OldalTérkép - SiteMap