Facebook funkciók elérése

A "GA-Pix Fotó" Facebook-alkalmazás engedélyezésével extra funkciók válnak elérhetővé.

További feltételeket és leírást az információs oldalon talál.

Engedélyezi (folytatja) az alkalmazást?

GA-Pix HírCsatorna

-------- 2017-10-93 23:00:00 --------
A papírkép rendelésnél bővült a választható hátterek listája: jelenleg alap, tavaszi, húsvéti, nyári, zene, tengerparti, sport, iskola(kezdés), őszi és karácsonyi témákból lehet választani. Mostantól a fotó (alapkép) mérete is változtatható egy bizonyos határon belül: nagyítható, illetve kicsinyíthető. A választott háttér átlátszósága és elmosottsága is beállítható a rendelés szerkesztése során.
-------- 2017-07-03 12:00:00 --------
- Mostantól lehetőség van a galériák megosztásra és kedvelésére a Facebook rendszerében, valamint hozzászólások is írhatók a képsorokhoz.
- "GA-Pix-os" vagy-és Facebook-os bejelentkezés után saját válogatás készíthető a kedvenc albumokból. Ennek jelölése a galéria benutatóképe melletti "kedvenc" bélyegzőre történő kattintással lehetséges, valamint ott vonható vissza, ezek az adott bejelentkezéshez - akár mindkettőhőz - tárolódnak.
- Lehetőség van a galériák szűrésére: A fenti kedvencekre a kis piros szív melletti jelölőnégyzet bepipálásával lehet szűkíteni. A kis lakat-ikon a privát (saját) galériákat jelenti. A dátum szerinti részletes keresés és pontosítás is elérhető mostantól. (Természetesen a részletes keresés továbbra is rendelkezésre áll az oldal tetején.)

-------- 2017-06-01 17:25:00 --------

Mostantól a  meglévő gapixfoto.hu fiók gyorsított elérése is rendelkezésre áll a facebook-bejelentkezés (alkalmazás)  használatával: Ha a facebook alkalmazás aktív, és a gapixfoto.hu saját fiókjába is megtörtént a bejelentkezés, a "Fiók szerkesztése" oldalon megjelennek a facebook felhasználó adatai is. Itt a profilkép melletti kijelölönégyzet bebipálásával a két frendszer összekapcsolásta kerül. Ezután a facebook-os belépéssel (vagy ha már a böngésző munkamenetében az aktív akkor automatikusan) megtörténik a gapixfoto.hu saját fiókjába történő belépés is. Természetsen a kapcsolat bármikor megszüntethető. (A pipa eltávolításával.)

-------- 2017-05-23 23:45:00 --------

A "GA-Pix Fotó" facebook alkalmazás segítségével egyszerűen kaphat jogosultságot az oldal képeinek böngészésére, és azok jó minőségben történő megtekintésére. Részleteket az információs oldalon olvashat.

-------- 2017-05-15 22:34:00 --------

Elindult a gapixfoto.hu mobilbarát (reszponzív) változata. Még pár dolog finomításra vár, de reméljük hogy így egy sokkal könnyebben kezelhető és olvasható változatot sikerült létrehozni.

-------- 2017-05-14 16:00:00 --------

Megnyitásra került az oldallal kapcsolatos friss információkat közlő HírCsatorna.

Készítette: GA-Pix - Minden ami Fotó! © 2017 OldalTérkép - SiteMap