Facebook funkciók elérése

A "GA-Pix Fotó" Facebook-alkalmazás engedélyezésével extra funkciók válnak elérhetővé.

További feltételeket és leírást az információs oldalon talál.

Engedélyezi (folytatja) az alkalmazást?

Facebook - Feltételek és Adatvédelem

 

A facebook-alkalmazás használati feltételei:

 A "GA-Pix Fotó" facebook-alkalmazás az oldalra történő bejelentkezés megkönnyítését szolgálja. Alapesetben - bejelentkezés nélkül - a rendelésii és letöltési lehetőségek nem állnak rendelkezésre. A képek megtekintése is lerontott minőségben, logózva lehettséges. Az alkalmazás használatával a képek jó minőségben történő megtekintése válik lehetővé.

 Az első bejelentkezéskor engedélyezni kell az alkalmazás hozzáférését a facebook-adatokhoz. Az adatok kezelésével kapcsolatos információkat lentebb olvashatja. Ezután az oldal automatikuan figyeli a bejelentkezést. Ha a böngészőben van aktív fb-bejelentkezés a gapixfoto.hu oldal is azonosítja a felhasználót, és "logótlanítja" a képeket. Ha az alkalmazást már aktiválta a felhasználó, egyszerűen be- és kiléphet a fejlécben taálható facebook-gombbal.

 Ez a módszer új fiókót nem hoz létre. A facebook-fiókkal történő belépés nem helyettesíti a gapixfoto.hu saját rendszerébe történő regisztrációt és belépést, a képrendelés és letöltés továbbra is csak ezzel lehetséges.

 A  meglévő gapixfoto.hu fiók gyorsított elérése is rendelkezésre áll a facebook-bejelentkezés (alkalmazás)  használatával: Ha a facebook alkalmazás aktív, és a gapixfoto.hu saját fiókjába is megtörtént a bejelentkezés, a "Fiók szerkesztése" oldalon megjelennek a facebook felhasználó adatai is. Itt a profilkép melletti kijelölönégyzet bebipálásával a két frendszer összekapcsolásta kerül. Ezután a facebook-os belépéssel (vagy ha már a böngésző munkamenetében az aktív akkor automatikusan) megtörténik a gapixfoto.hu saját fiókjába történő belépés is. Természetsen a kapcsolat bármikor megszüntethető. (A pipa eltávolításával.)

 Az alkalmazás aktiválásával a felhasználó automatikusan elfogadja ezen használati feltételeket és a lenti adatvédelmi szabályzatot.

A facebook-alkalmazás adatvédelmi szabályzata:

 Az alkalmazás engedélyezésekor a nyilvános profilhoz, és az email-címhez kér hozzáférést. Ennek elfogadása után a gapixfoto.hu oldal a felhasználó azonosítóját, nevét, vezeték- és keresztnevét, email-címét, és 50X50 pixeles méretű profilképét tölti le a facebook adatbázisából.

 Az adatok az oldal futásideje alatt, változókban tárolódnak, és csak az aktuális munkamenetben kerülnek néhány képernyőn megjelenítésre. A profilkép minden oldal fejlécében, a név a ezen kép "popup"-helpjében jelenik meg. Az összes adat együtt csak a gapixfoto.hu saját bejelentkezésével érhető el a "Fiók szerkesztése" oldalon, és az ott található fiók-összekapcsolás funkciót segítik.

 Az alkalmazás, valamint a gapixfoto.hu oldal üzemetetője az adatbázisaiban a fenti adatokat tárolja a fiókösszekapcsolás segítése érdekében. Ezen túlmenően azokat nem továbbítja , nem közvetíti, és nem elemzi.

 Az alkalmazás aktiválásával a felhasználó automatikusan elfogadja ezen adatvédelmi szabályzatot, és a fenti használati feltételeket.Készítette: GA-Pix - Minden ami Fotó! © 2021 OldalTérkép - SiteMap