Facebook funkciók elérése

A "GA-Pix Fotó" Facebook-alkalmazás engedélyezésével extra funkciók válnak elérhetővé.

További feltételeket és leírást az információs oldalon talál.

Engedélyezi (folytatja) az alkalmazást?

Árazási, tranzakció és folyószámla információk

Az oldalon található képekhez - amennyiben az az Ön számára engedélyezett - két féle képen juthat hozzá: digitális formátumban azonnali letöltéssel, illetve paírképként valamint szerkestett digitális állományként történő megrendeléssel.

Az azonnali digitális letöltés "pénzneme" a paraFaBatka (pFB) előrefeltöltéses (PrePaid) rendszerben, míg a papírképek és a szerkesztett file ellenértékének kiegyenlítése utólag Forintbn (HUF) történik.

A két módozatról részletesen olvshat a Letöltési információk és a Papírkép-vásárlási információk pont alatt.

--- paraFaBatka ---

Az aktuális pFB egyenlegét bejelentkezés után a fejlécben láthatja. A paraFaBatka jelenlegi átváltási árfolyama 30 Ft/pFB, vagyis egy paraFaBatka 30 Forintba kerül. Az egyenleg feltöltése elektronikus úton is lehetséges a Fiókom/Tranzakciók menüpontban bal oldalon található PayPal, illetve bankkártyás fizetési lehetőséggel a "Buy Now" gombra kattintva. Itt a sikeres tranzakció után a feltöltés azonnal jóváíródik, a megvásárolt paraFaBatkák azonnal felhasználhatóak a képek letöltésére. A feltöltésről 24 órán belül elektronikus számlát állítunk ki, melyet a fizetéskor megadott e-mail címre küldünk meg. Amennyiben nem az elektronikus feltöltést választja az egyéb fizetési és feltöltési módozatokról érdeklődjön az Impresszum-ban megadott elérhetőségeinken.

Fiókom/Tranzakciók menüpontban részletesen visszakövetheti rendeléseit, letöltéseit, feltöltéseit. A már egyszer kifizetett és digitális formában letöltött képek újra letölthetőek a linkre kattintva, az áruk nem kerül ismételt levonásra. A rögzített papírképrendelések a feldolgozás megkezdéséig ( minimálisan a rendelés leadását követő 6 órán belül) törölhetőek. Ezt az "X-Törlés" felirat jelzi, erre kattintva a papírkép-rendelés visszavonható.

Áraink - Letöltés:

1 paraFa Batka (pFB) = 30 Forint

1 darab kisméretű logós kb. 0,4 Megapixeles kép letöltése :

10 paraFaBatka (pFB)

A teljes galéria letöltése (kisméretű logós képek) :

2 paraFaBatka (pFB) / kép

1 darab nagyméretű logó nélküli 6 Megapixeles kép letöltése :

33 paraFaBatka (pFB) 

Azonnali letöltésre az eredeti kép kerül a "háttér nélküli" felvételek esetén, ezek zöld háttérel jelennek meg. Ezen képek szerkesztett megrendelésére a papírképrendelés résznél van lehetőség, már akár digitálisan is.(Jelenleg oldalunkon 30 pFB értékben letöltési bónuszt vehetnek igénybe felhasználóik. Ez az akció visszavonásig érvényes. A lehetőség "sportszerűtlen" kihasználása is az akció lezárását eredményzheti...)

Áraink - Papírkép:

10X15 cm-es,4"x6"(A6) fotó:

1db=350Ft

2db=600Ft

3db=800Ft

felette 250Ft/db

13X18 cm-es, 5"x7"  fotó:

1db=450Ft

2db=850Ft

 3db=1200Ft

felette 350 Ft/db

15X21 cm-es, 6"x8"(A5) fotó:

500 Ft/db

21X30 cm-es, 8"x12" (A4) fotó:

1000 Ft/db

30X40cm-es, 12"x16" (A3) fotó:

2000 Ft/db

Egy lapos éves A4 méretű fotó minőségű naptár:

1200 Ft/db

A szerkesztett kép kisméretű 900px - 0.5MP digitális formában:

500 Ft/db

A szerkesztett kép nagyméretű 3000px - 6.0MP digitális formában:

1000 Ft/dbKészítette: GA-Pix - Minden ami Fotó! © 2022 OldalTérkép - SiteMap